Publicitat

NADAL 2021

L’Ajuntament de Sabadell opta per mantenir la Cavalcada, supeditada al que dicti el Procicat

Si finalment es pot realitzar, es reforçaran les accions per garantir les mesures de seguretat com la distància o la mascareta obligatòria
La Cavalcada de Reis de Sabadell de l’any 2020 | (c) Juanma Peláez
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Cavalcada de Reis de Sabadell es manté, tot i que a l’espera de les decisions que pugui prendre el Procicat i el Govern de Catalunya en les properes jornades depenent de l’evolució de la situació sanitària. La posició municipal obeeix al fet que no hi ha cap indicació de no realitzar aquesta activitat, la més majoritària del calendari nadalenc, i que, a més, es tracta d’un acte a l’aire lliure. Es calcula que unes 80.000 persones surten al carrer per veure com Ses Majestats arriben a Sabadell. “El cas que des del Procicat es decideixi la suspensió, el govern seguirà aquestes indicacions”, adverteixen fonts municipals.

En qualsevol cas, si és manté, la Cavalcada es realitzarà amb un reforçament de la seguretat sanitària. L’Ajuntament reforçarà la informació per recordar les mesures de seguretat. Agents cívics informaran al llarg de tot el recorregut que cal mantenir la distància de seguretat i que tothom porti mascaretes, també els nens més petits en la mesura de les possibilitats. També hi haurà un cotxe de policia que passarà prèviament per recordar per megafonia la necessitat de mantenir la distància i les mascaretes posades.

A més, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a no esperar al carrer fins l’hora prevista pel pas del seguici a cada tram. Així es reduiran esperes i també el temps en què la ciutadania coincidirà en l’espai públic. Igualment, es prega a les persones de risc perquè hagin estat contacte de positius que actuïn amb responsabilitat i es quedin a casa. El recorregut es podrà seguir en directe a través de diversos mitjans de comunicació local.

El dia 27 de desembre, el govern municipal tornarà a analitzar la situació per si cal prendre noves decisions en funció de la situació epidemiològica i de les indicacions del Procicat. En cas que s’hagués de suspendre la Cavalcada, el pla B de l’Ajuntament passa per recuperar el format de Fira Reial que es va fer l’any passat a Fira Sabadell.

2 Comentaris

  1. Hola soy Rafi tengo una niña de 8 años si la cabalgata de reyes no pasan por la calle y se hace en la Fira cuando sabré para coger cita previa .Muchas gracias y felices fiestas

    1. Hola Rafi. De moment, la Cavalcada es manté, segons ha informat l’Ajuntament de Sabadell. Si hi ha canvis, n’informarem de seguida al Petit Sabadell 😜! Bones Festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...