Publicitat

L’Ajuntament crea una Ruta Modernista pel patrimoni sabadellenc

El Consistori oferirà rutes guiades, una App, fires gastronòmiques i temàtiques per impulsar el turisme a la ciutat
Els Safarejos del carrer Font Nova, al Centre, un dels punts de la ruta | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

L’Ajuntament de Sabadell està duent a terme diferents iniciatives per donar a conèixer el patrimoni modernista de la ciutat i atreure visitants. En aquesta línia, el Consistori ha dissenyat una ruta modernista a peu que passarà per edificis com l’Hotel Suís, l’Escola Sagrada Família o la Torre de l’Aigua. El temps aproximat del recorregut és d’hora i mitja amb una distància de no més de dos quilòmetres que passarà per 15 punts d’interès.

En la presentació d’aquest matí, l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés ha destacat la importància de col·locar Sabadell com a “capital del Vallès” i projectar-la a l’exterior: “Volem aprofitar el patrimoni modernista per donar-ho a conèixer, portant gent a la ciutat i afavorint l’activitat econòmica”.

Entre les activitats, s’han organitzat rutes guiades per als monuments més emblemàtics de la ciutat, el qual tindrà continuïtat a partir de gener. També s’està treballant en una aplicació digital amb dades d’interès que faciliti la descoberta d’aquests punts emblemàtics. A banda d’això, s’està configurant una Scape Room digital per convidar als més joves a participar i han apostat per la realitat virtual com a vehicle per poder experimentar la vida d’un treballador sabadellenc de principis del segle XX.

El regidor i cap del Programa Ciutat i Turisme, Lluis Matas (JxS), ha subratllat la importància de treballar coordinadament amb el comerç i restauració local por donar lloc a noves iniciatives comercials com la Fira Japonesa Sakura que es durà a terme pròximament. Matas ha expressat que s’està treballant en una ruta industrial per a les fàbriques tèxtils i xemeneies per reviure el passat sabadellenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...