Publicitat

‘L’Agost a les escoles bressol’ supera les 100 inscripcions en la seva prova pilot

Aquesta nova iniciativa pretén afavorir la conciliació familiar i laboral durant tot el mes d’agost
Infants jugant a l’Escola Bressol de Can Llong | Petit Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Agost a les escoles bressol és la nova iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell per afavorir la conciliació laboral amb la personal en famílies amb criatures durant l’estiu. Iniciada la prova pilot, 108 nens i nenes de fins a 3 anys acudiran a l’EBM Can Llong i la Romànica de les nou del matí a les dotze del migdia sense cap cost.

La iniciativa va començar dimarts passat i finalitzarà el divendres 26 d’agost en ambdós centres. Cada setmana d’agost, les dues bressol acolliran cadascuna a 18 infants menors de 3 anys i participaran en activitats lúdiques semblants a les acadèmiques en presència de 3 monitors per cada grup. Amb un total de 36 infants per setmana, gairebé s’han exhaurit totes les places disponibles.

Aquest matí, la tinenta d’alcaldessa de Feminismes Marta Morell ha visitat les instal·lacions de la bressol municipal de Can Llong. “Des de l’Ajuntament, continuem apostant per a polítiques de conciliació laboral per a famílies amb menors de 16 anys al seu càrrec” ha destacat Morell qui ha valorat molt positivament la rebuda de la prova pilot. A finals d’agost, el projecte es sotmetrà a revisió i si el balanç és positiu, estudiaran la implementació a més escoles bressol l’estiu de l’any que ve.

Morell també ha aclarit que els requisits de selecció que anaven per ordre d’inscripció venien marcades pel Ministeri d’Igualtat i des de l’Ajuntament no s’ha pogut modificar.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat qui ha atorgat 590.000 euros a l’Ajuntament per apostar en iniciatives d’equitat com l’Agost a les escoles bressol. Al setembre, el Consistori anunciarà noves mesures que s’aplicaran seguint aquesta línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...