Publicitat

La T-Mobilitat arribarà als autobusos de Sabadell a finals de gener

Les persones amb la T-Mobilitat podran adquirir un suport magnètic per als autobusos urbans sabadellencs a qualsevol punt presencial d’atenció al client del nou sistema
Autobús híbrid de TUS | (c) Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell i Transports Urbans de Sabadell (TUS) preveuen la implementació de la T-Mobilitat abans de febrer. Les persones usuàries que ja disposen de la targeta podran adquirir un suport magnètic per als autobusos urbans sabadellencs a qualsevol punt presencial d’atenció al client T-Mobilitat. A Sabadell, aquesta gestió pot realitzar-se a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat del Passeig de la Plaça Major.

La implantació d’aquest nou sistema de la T-Mobilitat es fa de forma progressiva per part de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), però cada dia van sumant els casos d’usuaris amb T-Mobilitat que han hagut de pagar un títol individual o quedar-se sense trajecte als autobusos de la ciutat. Com a mesura temporal, les persones que ja l’hagin adquirit, hauran d’anar a un punt d’atenció a la T-Mobilitat on se’ls generarà un suport magnètic pels dies o viatges que tenien restants en el seu suport sense contacte. 

Com el cas de la TUS, diversos serveis d’altres municipis fora de la primera corona tarifària segueixen sense servei i de moment, l’ATM ha decidit que els títols en suport magnètic continuaran sent vàlids fins que la T-mobilitat no estigui implementada en tots els operadors. Aquest cas seria el cas de la T-Jove, primer títol que deixarà d’estar disponible en el suport tradicional de cartó i banda magnètica, però que es continuarà venent durant les pròximes setmanes i es podrà continuar utilitzant fins a esgotar-la.

La T-mobilitat, una mesura més còmode i sostenible

La T-mobilitat és el nou model de gestió del sistema tarifari Integrat de transport públic de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona. És un sistema de bitlletat sense contacte que permet viatjar en tota la xarxa de transport públic i oferirà als usuaris millores d’ús, atenció i informació del transport públic.

D’aquesta manera, es podrà validar a través de la targeta PVC (suport personalitzat amb les dades de l’usuari) i amb el telèfon mòbil amb el sistema Android i la tecnologia NFC. La compra del títol es podrà fer des d’una app mòbil i estarà disponible a l’instant.

La recàrrega de títols en el suport es podrà realitzar de forma presencial a les oficines d’atenció al client o digitalment mitjançant la web o l’APP T-mobilitat. Quan TUS ja estigui integrada, l’Oficina de Mobilitat també serà un Centre d’Atenció i Informació de la T-mobilitat on s’atendrà i realitzarà totes les gestions vinculades. Ferrocarrils, Rodalies Renfe i l’Estació d’Autobusos interurbans també s’habilitaran per atendre sobre aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...