Publicitat

La renovació del carrer Indústria permet un accés més segur i sostenible a l’Escola Sagrada Família

El tram entre els carrers de Sant Joan i Sant Llorenç ja és un espai accessible i exclusiu per a vianants amb zona verda i de descans
L’alcaldessa Marta Farrés tallant la cinta d’inauguració amb l’alumnat del Sagrada Família | (c) Petit Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Les obres de pacificació del carrer Indústria, al Centre de Sabadell, ja estan enllestides. El tram entre els carrers de Sant Joan i Sant Llorenç ja és un espai accessible i de prioritat per a vianants amb zona verda i de descans. Una de les avantatges d’aquesta renovació és que incrementarà la seguretat i comoditat a l’hora d’accedir a l’Escola Sagrada Família, en un punt on abans de les obres el trànsit de vehicles era constant.

L’alumnat i els representants del centre educatiu ho han celebrat aquest matí amb una inauguració del carrer juntament amb l’alcaldessa Marta Farrés; el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial i Desenvolupament Urbà, Jesús Rodríguez; i el regidor del programa de Promoció de la Ciutat Lluís Matas. “El soroll dels cotxes no ens deixava escoltar les classes, el carrer estava ple de forats i hi havia molta contaminació. Ara, és molt tranquil i estem molt contents’ ha destacat la Ivet, una alumna de Primària del centre. Els responsables de la Sagrada Família s’han mostrat agraïts perquè ara es podrà accedir amb més seguretat i tothom podrà caminar d’una forma agradable i sostenible.

Amb la peatonilització, s’han conservat tots els arbres que hi havia en aquest tram i s’han plantat noves flors i parterres juntament amb nou mobiliari urbà. Al paviment, s’han combinat diferents elements i textures per diferenciar els usos dels espais entre zona de vianants, zona compartida i zona d’estada. Només es permet el pas a vehicles de residents o càrrega i descàrrega.

L’actuació ha tingut un cost de 742.933€ forma part del projecte EDUSI, finançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional. Coincidint amb el final de les obres el Servei Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) ha recuperat també el seu accés habitual al carrer Indústria, després d’uns mesos en què l’entrada s’havia situat en un pati interior del carrer Sant Cristòfol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...