Publicitat

La nova edició de Croma 2.0 s’enfoca en les ciències socials i naturals

Aquest curs hi participen les escoles Floresta, Joan Montllor, Sant Julià i Miquel Carreras
Aquests tallers estan conduits per estudiants universitaris que formen part de equip de voluntariat de la FAS | (c) FAS
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

El Programa Croma 2.0 és un projecte de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) que es cofinança des del Pla Educatiu d’Entorn i té com a objectiu afavorir l’educació integral de l’alumnat. El projecte consisteix en un treball extraescolar dissenyat per equips d’investigació de la UAB i hi participen les escoles Floresta, Joan Montllor, Sant Julià i Miquel Carreras.

Aquests tallers estan conduits per estudiants universitaris que formen part de equip de voluntariat de la FAS i estan dissenyats per incorporar coneixements científics, artístics, socials i humanístics a l’educació.

L’Alumnat de cicle superior de primària desenvoluparà el projecte Igual de diferents de ciències socials i Plantes mutants de ciències naturals. El programa consta de tres hores setmanals i serà fins al maig.

Croma 2.0 pretén incrementar la motivació per l’aprenentatge prenent ells mateixos el rol d’investigadors, el treball cooperatiu i oferir suport emocional. A més, els assessoraran sobre la instal·lació i ús dels dispositius informàtics universitaris per així, també apropar la universitat i intentar frenar l’abandonament escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...