Publicitat

La Fundació 1859 Caixa Sabadell presenta novetats en l’oferta cultural i de tallers

La programació ofereix tallers, cinema d’animació, activitats infantils i exposicions
Un dels tallers de programació de Mini Innova | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Fundació 1859 Caixa Sabadell afronta aquesta tornada a la normalitat amb programació actualitzada. Els tallers escolars, familiars i culturals són els puntals d’enguany sense oblidar la resta de serveis de l’Espai Cultura i l’Espai Natura.

Durant els últims anys, l’Espai Cultura i Natura s’han convertit en dues de les principals opcions de les escoles sabadellenques i dels rodals. En la programació de l’Espai Cultura, destaquen les propostes renovades amb perspectiva de gènere com un curtmetratge de la cineasta Alice Guy i un taller dedicat a les dones científiques. D’entre les activitats, també ha tingut èxit Finnelis: l’economia a casa, creat per Kidnelis i l’Institut d’Estudis Financers.

En l’àmbit familiar, l’Espai Cultura segueix apostant pel cicle Mini Innova amb activitats relacionades amb la robòtica, la construcció i la programació. El cinema d’animació també ha sigut actualitzat i la programació d’enguany combina clàssics i novetats actuals centrada en la inclusió i la diversitat com pot ser Mirai, la meva germana petita.

A l’Espai Natura, seguirà obert cada diumenge la granja i els seus animals esperant la vostra visita. Enguany, se seguiran celebrant els tallers de les festes tradicionals com Fem panellets a l’octubre i Busquem el Tió de Nadal al desembre. El diumenge 23 d’octubre serà el dia de la Festa BBVA de la Tardor.

Exposicions

La ciència del joc seguirà sent l’exposició principal de l’Espai Cultura, la qual explora la relació entre dos mons interactuant amb els objectes de la mostra. També podreu trobar 110 anys de l’edifici de l’Escola Industrial que parla del passat de l’edifici. Fins el 23 d’octubre es podrà veure Calidoscopi de mà de CIPO i a partir de novembre, arribarà l’exposició Dones: ficcions i realitat que explorarà la realitat de les dones i els models de feminitat imposats per la cultura patriarcal.

L’Espai Natura ofereix l’exposició que commemora el 50è aniversari del Museu de la Vida al Camp fins el 16 d’octubre i l’exposició de fotografia del Vallès Jaume Cusidó.

La Fundació 1859 també ofereix el lloguer dels seus espais. Els edificis de la Fundació compta amb tres auditoris, un amfiteatre, els jardinets, aules polivalents, sales i espais naturals com la masia de Can Deu o el seu bosc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...