Publicitat

La Fundació 1859 Caixa Sabadell i Educació signen un conveni per al desenvolupament de projectes educatius

El projectes estaran enfocats en l’àmbit del medi natural i cultural per a diferents nivells de Primària i Secundària
L’alumnat de primària de l’Escola Gravi fa un taller de com fer oli a l’Espai Natura | (c) Fundació 1859 Caixa Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Fundació 1859 Caixa Sabadell i el Departament d’Educació signen un conveni per desenvolupar projectes en l’àmbit del medi natural i cultural a través de les seves xarxes en centres de primària i secundària i serveis educatius. A més, la Fundació ha rebut darrerament el Segell de Qualitat del Consell d’Innovació Pedagògica per el seu programa d’activitats.

Els programes educatius es duran a terme als Espais Natura i Cultura que oferiran activitats d’art, cultura i medi ambient. S’oferiran tallers de tots els nivells fins a batxillerat per a grups de màxim 30 alumnes i s’integraran al calendari lectiu del pròxim curs en horari de matí. Cada activitat serà conduïda per un monitor i es lliurarà al professorat un dossier específic per treballar-hi amb posterioritat a l’escola i una enquesta d’avaluació.

Les dades de participació d’aquest curs a la Fundació Caixa Sabadell han augmentat respecte a l’anterior. En el cas de l’Espai Cultura, han participat 10.405 alumnes de 427 grups en activitats i tallers i a l’Espai Natura hi han passat 8.444 alumnes de 390 grups, un 50% més que l’any anterior. El conveni amb Educació permetrà seguir oferint aquestes activitats a un grup més ampli donant difusió de les seves actuacions a través dels seus serveis i centres educatius i de la xarxa telemàtica.

Les activitats dels Espais es caracteritzen per la seva visió crítica, ètica i sostenible. Treballen des d’un àmbit multidisciplinari per a un bon desenvolupament d’una cultura científica. En aquesta línia, els dos centres han preparat noves propostes pel curs 22-23. Entre elles, destaca FINNELIS: l’economia a casa creat per Kidnelis i l’Institut d’Estudis Financers i consisteix en un joc de taula de finances per fer aprendre als més petits com gastar de forma responsable.

Altres propostes estan dedicades a dones científiques més destacades de la història, una proposta dedicada a Pitàgores i un taller audiovisual dedicat a la cineasta Alice Guy. A l’Espai Natura, se seguirà implementant l’activitat Les deixalles, passat i present que explica, amb exemples pràctics, les 3R.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...