Publicitat

La Festa del Parc Catalunya celebrarà els 30 anys del pulmó verd de Sabadell amb activitats didàctiques per a tota la família

Les activitats seran el diumenge 5 de juny de 10 a 21 h
Parc de Catalunya | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Parc de Catalunya compleix 30 anys i per a celebrar-ho, l’Ajuntament de Sabadell ha elaborat un extens programa d’activitats durant tot el diumenge 5 de juny (de 10.00 a 21.00). Coincidint amb el Dia del Medi Ambient, la Festa del Parc Catalunya 2022 inclourà moltes activitats dedicades a repassar la història del pulmó verd sabadellenc i i conscienciar sobre la situació climàtica i la conservació de l’entorn. A tot plegat s’hi sumarà una proposta al Parc Agrari de Sabadell, a la Vinya d’Arraona.

“Volem aprofitar la Festa per conscienciar sobre el canvi climàtic i com ens està afectant i als més petits, els volem donar eines per aprendre a gestionar els recursos existents”, explica el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial i Desenvolupament Urbà de l’Ajuntament de Sabadell, Jesús Rodríguez.

El programa de la Festa del Parc 2022, amb un clar focus familiar, inclou més de vint activitats de tot tipus. Entre elles, exposicions sobre la història de l’espai, demostracions de jocs interactius, tallers infantils, espectacles d’animació o itineraris guiats per a tot el Parc Catalunya.

El Parc tindrà quatre espais diferents per activitats repartits entre les seves 43 hectàrees de superfície. A l’Espai Vermell (vorera de l’Eix Macià) hi haurà els punts informatius sobre ecologia i mobilitat; a l’Espai Blau (plaça de l’Argub) i el Groc (plaça de Matagalpa) s’hi concentrarà la programació familiar. L’Espai Verd (plaça d’Ernest Lluch) acollirà tallers, per a totes les edats, per aprendre com seguir una vida sostenible.

El tresor verd de Sabadell

Amb 43 hectàrees, el Parc Catalunya és un espai viu de la ciutat i el pulmó verd amb una gran varietat d’espècies de flora i fauna que s’ha anat enriquint amb els anys. Inclou un Observatori Astronòmic, gestionat per l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, un circuit de modelisme ferroviari, amb un trenet que funciona cada diumenge; un gran llac navegable, un amfiteatre, zones d’estada amb parc infantils i un skatepark recentment remodelat.

Podreu trobar tota la informació de la Festa del Parc a l’agenda del Petit Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...