Publicitat

La dotzena edició del Torneig Topbàsquet omple de bàsquet la ciutat de Sabadell

El torneig ‘Ciutat de Sabadell’ serà del 4 al 6 de desembre als pavellons del Nord, Sud, Balsach i Escola Pia
Presentació del torneig Topbàsquet ‘Ciutat de Sabadell’ | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Més de 600 jugadors i jugadores participaran al 12è Topbàsquet Ciutat de Sabadell del 4 al 6 de desembre als pavellons del Nord, Sud, Balsach i Escola Pia. Les categories són Mini i Infantil i està organitzat pel Club Esportiu Escola Pia, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana de Bàsquet.

El format de competició serà amb 16 equips en categoria masculina i 10/8 en la femenina. No varien els terrenys de joc, amb els pavellons municipals del Nord, Sud, Balsach i Escola Pia. Les finals es jugaran el diumenge 9 de desembre a partir de les 11.30 h en categoria Mini i les 12.45 h en Infantil, al Pavelló del Nord. Les actes i els resultats, classificacions i estadístiques es podran seguir al web.

El torneig és un aparador per mostrar el gran treball formatiu que duen a terme els clubs participants i que porta de manera natural a l’excel·lència competitiva. Una de les competicions més importants és la competició mini i infantil masculina i els torneigs femenins han evolucionat cap a formats més internacionals. La presència d’equips ACB, internacionals i dels millors clubs de formació de Catalunya i de l’Estat Espanyol.

En categoria infantil masculina repeteix el Team Mazovia (Polònia), la selecció de la federació de bàsquet (WOZSKOS) amb capital a Varsòvia. D’altra banda, en el torneig mini masculí hi haurà la presència de l’equip amb seu a França, The Travel Team. Es tracta d’una experiència esportiva i humana que reuneix jugadors de clubs de tota Europa.

El torneig acostuma a comptar amb formacions de planters de clubs ACB. És el cas del FC Barcelona, Joventut de Badalona, EBG Málaga o Basquet Manresa. En total, hi seran 50 equips de 32 clubs diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...