Publicitat

La banda sonora del musical ‘Somriu al Nadal’ acumula milers de reproduccions a Spotify

A les cançons més conegudes, s’hi sumen dos nous títols: ‘El joc dels embolics’ i ‘Viatjar és el millor que hi ha’
L’escena final del muntatge | (c) Petit Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’espectacle nadalenc de Sabadell, Somriu al Nadal, acumula més de 42.200 reproduccions a Spotify i 22.500 a Youtube. Aquest musical, estrenat l’any passat, dona vida als personatges del Calendari d’Advent qui han d’ajudar a un estel a tornar al cel per guiar els Reis d’Orient. Aquest conte escrit per Míriam Vila i composat musicalment per Xasqui Ten ha revolucionat les festes a la ciutat sabadellenca i les seves cançons s’ha convertit en un himne nadalenc.

Somriu al Nadal està fet en base a petites escenes que s’han anat alternant en les diverses funcions, de manera que pràcticament mai ha sigut igual, canviant així d’accions, personatges i números musicals. Per tant, la proposta ha inclòs més de 60 espectacles diferents que s’han pujat a l’escenari entre el 27 de desembre i el 4 de gener. L’acollida de l’espectacle ha sigut tot un èxit i milers de persones, no només de Sabadell, s’han apropat a veure’l.

Ara, les noves cançons del Calendari d’Advent s’hi sumen a les plataformes. El joc dels embolics, la cançó del Trasto, i Viatjar és el millor que hi ha del Ren Rudolph, se sumen al repertori de musical de les cançons de Nadal i ja es poden escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...