Publicitat

L’incendi d’uns contenidors provoca afectacions a l’Escola Ribatallada de la Creu Alta

El centre funciona amb normalitat després que el foc, declarat a la matinada al carrer Montseny, hagi afectat la façana lateral i algunes finestres
La façana lateral de l’Escola Ribatallada afectada per l’incendi | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’incendi d’uns contenidors aquesta nit al carrer Montseny, a la Creu Alta, ha provocat afectacions a l’Escola Ribatallada que, amb tot, funciona amb normalitat. El foc s’ha declarat a les quatre de la matinada a la vorera lateral del centre i ha causat desperfectes a algunes finestres i a la façana lateral. També ha afectat, com a mínim, dos cotxes aparcats a la zona.

L’escola ha reprès les classes aquest matí una mica més tard de l’habitual degut a un tall de subministrament elèctric que s’ha resolt poc després de les nou. El fet que algunes línies tinguessin programada una excursió ha permès reorganitzar les classes i reprendre l’activitat habitual, per bé que algunes dependències que donen a la façana afectada han quedat malmeses perquè s’han cremat tancaments i cortines, per exemple.

A primera hora del matí, tècnics municipals de la regidoria d’Educació analitzaven la situació sobre el terreny mentre el servei de neteja viària prenia posicions per recuperar la normalitat al carrer. Fins l’escola també s’hi han desplaçat el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell, Manuel Robles; i Laura Reyes, regidora del Districte 2. També s’han mobilitzat els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, els tècnics dels quals analitzaran els desperfectes per procedir a la seva reparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...