Publicitat

[FOTOS] Un Sant Jordi normal, però passat per aigua

Els ruixats no aconsegueixen espatllar de tot la recuperació de la celebració en clau de normalitat després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries
PETIT SABADELL
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries derivades de la covid-19, hi havia ganes d’un Sant Jordi normal —fins i tot sense mascareta— i la veritat és que ho ha estat bastant fins i tot malgrat els ruixats que han anat caient al llarg de tot el dia, en alguns moments amb certa intensitat.

La pluja ha fet que, al matí, la celebració arrenqués amb cert ralentí, però a la tarda s’han tornat a veure les imatges habituals del Sant Jordi a la ciutat: molta gent a tot arreu. En especial als punts neuràlgics tradicionals: la plaça del Doctor Robert, amb parades de llibres; la Rambla, amb parades d’entitats i partits polítics; i l’Espai Cultura Fundació 1859, amb algunes parades de llibres i activitats per als més petits. Passades les set de la tarda, la pluja s’ha intensificat i, en molts casos, ha fet que la diada acabés precipitadament i que els llibres s’haguessin de cobrir amb plàstics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...