Publicitat

[FOTOS] ‘Alexandra, la pirata’ ja navega per l’escenari de la Joventut de la Faràndula

La darrera producció de la formació sabadellenca s’ha estrenat aquest cap de setmana al Teatre la Faràndula, on es representarà fins el 28 de maig
Una escena del muntatge faranduler | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Alexandra, la pirata, la darrera producció de la Joventut de la Faràndula s’ha estrenat aquest cap de setmana al Teatre la Faràndula, on es podrà veure encara en tres ocasions més els propers dissabte i diumenge. L’espectacle és una reflexió, plena d’aventures, sobre la pèrdua de la memòria a partir de conte que un avi que pateix Alzheimer explica a la seva néta Alexandra al teatre on havia fet de tramoia. En un intent per trobar una cura pel seu avi, l’Alexandra s’endinsarà en un món màgic on haurà de lluitar per vèncer el malvat bruixot Smoke, creador d’una poció que causa la pèrdua de memòria permanent als humans i que viatja pel món per escampar-la.

El muntatge es basa en un text escrit per Keco Pujol, que també signa els set temes musicals que s’hi inclouen, coreografiats per Montse Argemi, de l’Escola de Dansa Bots. Pujol també ha dirigit la posada en escena juntament amb Jèssica Martín. Marcel Castillejo, David Medina, Llorenç Manyosa, Joana Berch i la pròpia Jèssica Martín interpreten els protagonistes de la proposta, que compta amb un repartiment amb una setantena d’actors i actrius de totes les edats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...