Publicitat

NADAL A SABADELL

[FOTOS] L’alumnat de l’Escola Samuntada encén l’arbre de Nadal del Taulí

El centre i el complex hospitalari sabadellenc tenen una relació ben estreta perquè, de fet, són veïns al Parc Taulí
El moment d’encendre l’arbre, ubicat just davant de l’Edifici Taulí | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Els alumnes de l’Escola Samuntada, al barri de Covadonga, han estat un any més els encarregats d’encendre l’arbre de Nadal de l’Hospital Parc Taulí en una festa a la que han assistit pares, docents, la directora general del complex sanitari sabadellenc, Anna Aran; i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. L’arbre, que a diferència d’altres anys no incorpora el patrocini d’Amazon, s’ha ubicat davant l’entrada de l’Edifici Taulí, que també llueix l’habitual enllumenat nadalenc.

La relació entre l’Escola Samuntada i el Taulí és ben estrena perquè, de fet, el centre docent està just al costat de l’hospital i comparteixen veïnatge. Els nois i noies del Samuntada han amenitzat la festa cantant i tocant nadales —entre les quals una versió pròpia del tema Can’t Stop The Feeling de la pel·lícula Trolls— i fent coreografies i han rebut el reconeixement d’Aran, que els han felicitat per la seva interpretació.

El moment culminant de l’activitat ha arribat però amb l’encesa de l’arbre mitjançant un polsador. Tots els assistents han fet un compte enrere i uns quants, acompanyats de l’alcaldessa Farres, han premut el botó que ha il·luminat aquest element. Tot plegat ha acabat amb una xocolatada per als assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...