Publicitat

L’actual Escola del Sol es convertirà en una promoció de 19 habitatges

La promotora sabadellenca Salas inicia la precomercialització de la nova promoció, que tindrà 19 pisos d’alt estànding
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Una de les seus històriques de l’Escola del Sol, la del carrer al carrer Migdia, al centre de Sabadell, es convertirà en dos edificis residencials amb 19 habitatges en total un cop aquest centre docent es traslladi a una nova ubicació al carrer Escola Pia abans d’acabar aquest curs. La promotora sabadellenca Salas ha obert avui mateix la precomercialització d’aquesta nova promoció, batejada com a Migdia 2.0.

La nova construcció, igual que l’Escola del Sol, estarà situada entre el carrer Migdia i la plaça Vila Arrufat. Els dos edificis compartiran una zona comunitària amb piscina i un soterrani amb capacitat per 21 cotxes, entre d’altres. Entre els 19 pisos previstos, hi haurà set àtics dúplex. Tots, a més, seran d’alt estànding, amb mecanismes d’estalvi energètic i elements de domòtica.

L’Escola del Sol, que pertany al Grup Ramar, té previst traslladar-se el proper abril, aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa. Deixarà els dos edificis que ocupa actualment (el del carrer Migdia i el del número 20 del carrer Sant Pau) i s’unificarà en un nou edifici al carrer Escola Pia 37-39, de forma que quedarà integrada en l’àmbit geogràfic del grup propietari, que a la mateixa zona té el Ramar 2 (dedicat a Secundària) i el Ramar FP (l’antiga Acadèmia Taulé Viñas de la Via Massagué).

L’edifici del carrer Sant Pau, mentrestant, continua en venda a un preu de 800.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...