Publicitat

L’entorn de l’escola Pau Casals tindrà una nova àrea de jocs infantils

L’espai, pensant per a usuaris de 2 a 15 anys, tindrà dos nivells connectats per una rampa amb tobogans i cordes
Una imatge del projecte d’aquesta nova zona de jocs | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Els voltants de l’Escola Pau Casals, a la Concòrdia, tindran una nova àrea de jocs infantils. L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat aquesta setmana el projecte, que comportarà una inversió de poc més de 277.000 euros. La nova àrea respon a la doble demanda dels veïns i de la comunitat educativa i suposarà un pas endavant en el procés d’adequació de l’entorn de la Pau Casals per afavorir un accés escolar més segur i amable.

L’àrea infantil tindrà 2.050 metres quadrats i comptarà amb dues zones diferenciades. A la banda més alta, l’arbrat serà el protagonista juntament amb jocs de trepa i de fusta. A la part baixa s’instal·laran els jocs infantils tradicionals i s’hi accedirà a través de rampes. Precisament, les dues àrees estaran connectades mitjançant una rampa amb tobogans i cordes.

Els jocs estan pensats per a infants de 2 a 15 anys de manera que puguin “gaudir de la natura a la vegada que desenvolupen les seves habilitats psicomotrius, socioemocionals i creatives mentre les famílies descansen en un espai acondicionat per aquesta finalitat”, expliquen fonts municipals.

L’actuació forma part d’un projecte més ampli que ha inclòs, a més de la remodelació del voltant del centre, la creació del recentment inaugurat camí escolar. Aquesta darrera obra permet que les famílies es desplacin fins a l’escola a peu o en bicicleta de forma segura. També s’han renovat les escales entre els carrers Mauritània i Via Aurèlia i s’han creat noves zones de passeig i estada. En aquesta primera reforma, finançada al 50 per cent amb fons europeus, s’hi va invertir poc més de mig milió d’euros.

Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...