Publicitat

En marxa les obres de la nova zona de jocs infantils a la Concòrdia

El nou espai dona resposta a la demanda veïnal i de la comunitat educativa de l’Escola Pau Casals
El projecte de la nova zona infantil | Cedida Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Escola Pau Casals, a la Concòrdia, comptarà molt aviat amb nova una zona de jocs infantis de més de 2.000 metres quadrats integrada en l’entorn natural. Ja s’han iniciat les obres de l’espai, situat entre el carrer de Mauritània i la Via Aurèlia. Segons l’Ajuntament, la mesura dona resposta a la demanda veïnal i a la comunitat educativa del mateix centre. Comportarà una inversió de 277.195 euros.

La nova zona es dividirà en dues àrees. La primera, a la part més alta, tindrà l’arbrat com a protagonista i incorporarà jocs de trepa i de fusta. La segona àrea, a la part baixa, inclourà jocs infantils tradicionals, i s’hi entrarà a través de rampes accessibles. Totes dues parts estaran connectades mitjançant una rampa amb tobogans i cordes.

El projecte també contempla la creació d’espais de descans, amb la incorporació de bancs, papereres i una font. Es milloraran els accessos per la facilitar la mobilitat de la zona, es plantarà nou arbrat i es millorarà la vegetació de l’entorn, així les famílies podran descansar en un espai en condicions mentre els infants juguen.

Aquesta mesura s’emmarca dins del projecte d’acondicionar l’entorn de l’Escola Pau Casals, que des de fa poc ja compta amb un nou camí escolar més segur per a les famílies. Per adequar-lo, s’han renovat les escales situades entre els carrers de Mauritània i Via Aurèlia i s’han creat noves zones de passeig i estada.

L’any passat, l’Ajuntament de Sabadell va aprovar la realització d’obres de millora de tots els entorns escolars de la ciutat. El projecte preveu millorar la senyalització d’aquestes zones, a més de la reurbanització i millora dels entorns escolars de l’Escola Sant Julià, l’Escola Samuntada i la Joaquim Blume. Un dels projecte més destacat ha sigut la renovació del carrer Indústria per facilitar l’entrada i la sortida de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família. Una part de la inversió està finançada amb fons europeus FEDER (EDUSI).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...