Publicitat

Els professionals de l’àmbit educatiu rebran un curs de formació en diversitat i discriminacions

Aquesta formació aborda la diversitat segons una perspectiva interseccional i de gènere
Durant la formació | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el curs sobre diversitat cultural, igualtat i discriminacions adreçat als professionals d’educació. En el marc de la Xarxa Antirumors de Sabadell, el Consistori i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental han creat aquest itinerari formatiu de 15 hores de formació per l’institut Diversitas.

La perspectiva interseccional, eixos de diversitat (sexual, gènere, origen, classe social i edat) i les discriminacions culturals i religioses són les temàtiques que s’aborden a través d’exposicions, debats i treballs en grup. Aquest nou curs l’estan realitzant una vintena de persones de l’àmbit educatiu, però també personal de l’Ajuntament i de la Xarxa Antirumors al Centre Cívic de la Creu Alta.

La Xarxa Antirumors de Sabadell va néixer a finals de l’any 2013 i s’ha tornat a reactivar amb tallers formatius a instituts, professionals, exposicions i molt més. Aquesta formació específica s’emmarca en el Pla Sabadell Ciutat Intercultural 2021-2025, la qual pretén reforçar la transversalitat intercultural des del respecte i reconeixement de la diversitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...