Publicitat

El Tàndem Família-Escola proposa 5 xerrades d’orientació per a famílies amb infants durant el maig

Es realitzaran els dimarts de maig en línia i cal reserva prèvia
Una de les xerrades serà els riscos de les xarxes socials i aparells electrònics | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

El Tàndem Família-Escola comença aquest mes de maig amb 5 xerrades adreçades a famílies amb infants aquest mes de maig. Com encarar el pas de fills i filles en un canvi de cicle escolar o com gestionar amb serenitat situacions de la vida quotidiana com que els fills no facin cas són algunes qüestions que es plantejaran a les sessions organitzades per l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona.

El cicle comença dimarts 3 amb la intervenció del coach Joan Carles Folia que parlarà sobre com preparar els nostres joves per assumir el pas de la primària a la secundària, etapa que coincideix amb l’entrada a l’adolescència. Dimarts 10 serà el torn de la pegadoga Pilar Verdeguer qui tractarà el tema de l’assetjament i facilitarà eines per evitar-lo i actuar quan apareix.

El 17 serà l’associació Coeducacció qui posarà en qüestió el grau d’igualtat real en l’educació dels infants. L’última sessió serà dimarts 31, Xavi Polo, tècnic del Servei d’assessorament i informació en Drogues i Pantalles (SAIDP) de l’Ajuntament de Sabadell, reflexionarà a l’entorn dels avantatges i riscos de l’ús de les xarxes socials, els videojocs i les apostes esportives en línia.

Les sessions seran en línia i cal inscripció prèvia. Les podreu trobar totes a l’enllaç de l’agenda del Petit Sabadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...