Publicitat

El programa Ciutat i Escola supera els 41.000 participants durant el curs 2021-2022

L’Ajuntament ha aprovat la convocatòria de subvencions per a les activitats de Ciutat i Escola d’aquest curs
Al Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell | (c) Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El programa municipal Ciutat i Escola va comptar amb 41.270 participants el curs 2021-2022 malgrat la situació de pandèmia. L’oferta del curs passat va ser de 312 activitats, xifra que es va recuperant a les de l’any 2019.

El programa Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell treballa per l’equitat educativa mitjançant diversos activitats sobre la ciutat com d’art, la salut, els valors, el patrimoni, la ciència o la tècnica, entre moltes altres. Aquests tallers serveixen per als docents complementar el currículum escolar d’infants i joves.

En l’oferta de programació del curs 21-22, van ser 312 activitats les que es van dur a terme, a les quals s’haurien d’afegir les de les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables i que no han pogut encara reprogramar la seva oferta. Els 30 representats que van participar al plenari del passat mes de maig han proposat millores que s’estan avaluant per aplicar.

Nova convocatòria de subvencions

La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria de subvencions per participar a les activitats educatives del Ciutat i Escola. La convocatòria atorga ajuts per a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius dels centres educatius públics i d’educació especial públics i concertats de la ciutat.

El Consistori destinarà 28.100€ als centres educatius per a la participació en activitats educatives del programa i 3.900€ als centres educatius per a activitats vinculades a la celebració dels seus aniversaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...