Publicitat

El programa Ciutat i Escola ofereix 388 activitats als centres docents de Sabadell

Enguany, s’uneixen l’Escola Superior de Disseny (FUNDIT-ESDI), l’ARTeneu i Sabadell Gimnàstic Club
Els representants de les entitats amb el regidor Manuel Robles | Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El programa Ciutat i Escola ofereix aquest curs un total de 388 activitats a les escoles i instituts de Sabadell. Tres noves entitats s’han afegit a aquesta iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Sabadell i diferents associacions per proporcionar als centres docents formació complementària a la del currículum escolar a partir del coneixement sobre diferents matèries que tenen les mateixes entitats. Així, ja són 83 entitats i empreses que hi participen aquest curs 2022-2023.

Enguany, s’uneixen l’Escola Superior de Disseny (FUNDIT-ESDI) que proposa 6 activitats lligades al disseny i noves tecnologies, ARTeneu amb una activitat lligada al modernisme de la Casa Taulé i Sabadell Gimnàstic Club que n’oferirà 6 relacionades amb l’esport.

Durant l’acte protocol·lari de signatura de l’adhesió al Consell d’Entitats Ciutat i Escola, el regidor d’Educació Manuel Robles ha assenyalat: “Sabadell és una ciutat educadora amb un teixit associatiu, empresarial i institucional conscient de la seva implicació en el desenvolupament dels infants”.

L’oferta d’activitats està dissenyada per complementar el currículum escolar amb activitats i experiències extra que l’infant difícilment viuria a l’escola. El paper responsable el tenen les entitats, les quals ofereixen propostes amb temàtiques especialitzades segons el coneixement específic de cada òrgan. Així, el ventall és ben ampli: història, patrimoni, ciència, tecnologia, educació en valors, esport, sostenibilitat i creació artística.

El Consistori preveu que la xifra de participació s’acosti a 120.000 noies i nois, dades del curs 2018-19, el darrer que es va desenvolupar amb normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...