El joc ‘Finnelis’ formarà part dels tallers pedagògics de l’Espai Cultura

Mitjançant aquest joc educatiu que apropa la gestió dels diners als més petits, Kidnelis s’alia amb la Fundació 1859 per fer de Sabadell una ciutat referent en educació financera
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Fundació 1859 Caixa Sabadell i l’editora Kidnelis acorden la inclusió de ‘Finnelis’ als tallers de l’Espai Cultura, destinats a l’alumnat de primària. El joc de taula, que recentment també ha comptat amb el vistiplau de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, té l’objectiu de ser una primera presa de contacte arran el que representa la gestió del dia a dia, en clau econòmica, d’una llar. Fomentant valors com el consum responsable o l’empoderament que suposa fer-los partíceps de coneixements que, sovint, es reserven als adults, la Fundació i l’entitat educativa volen fer de Sabadell una ciutat referent en educació financera. Així, la proposta reforçarà les jornades pedagògiques de l’Espai Cultura, on s’estimula l’interès en l’economia envers els més petits, tot millorant les seves capacitats davant la resolució, sols o en equip, de problemes.

Kidnelis no només es manté en forma a casa, sinó que també comença a jugar fora d’ella. La setmana passada, varen presentar els seus jocs a la Fira Internacional de la Joguina de Nuremberg, gràcies a un acord amb la distribuïdora valenciana Falomir Juegos. En els pròxims mesos, està previst que els jocs del segell liderat per Joan Reixach arribin a Europa, Amèrica i Oceania.

L’Spielwarenmesse, fira alemanya clau en el sector de la joguina | © Arxiu

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...