Publicitat

El Dia Internacional de la Dansa farà ballar als sabadellencs el matí de diumenge

El diumenge 1 de maig al matí hi haurà una mostra de dansa a la plaça Doctor Robert
Escola de dansa en acció | (c) Ajuntament de Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Pel 29 d’abril el Dia Internacional de la Dansa , a Sabadell es duran a terme diverses mostres i coreografies durant tot el cap de setmana. La Taula sectorial de Cultura de Dansa s’encarrega de l’organització que està formada per les escoles de dansa i les entitats Petit Món, Biart i Contemporània. Les companyies sabadellenques acollides per l’Estruch seran les protagonistes.

La celebració començarà aquest divendres 29 amb diferents mostres de ball amb barra de dansa clàssica a càrrec de l’alumnat. Aquestes mostres tindran lloc davant de l’escola de dansa Kmy Studio (c. de Sant Pere,7) en diverses sessions. Primer començaran els infants de 6 a 9 anys (17:45 a 18:30), seguiran els adolescents a partir de 13 anys (18:30 a 19:30) i acabaran els de 10 a 12 anys (19:30 a 20:30).

L’endemà, dissabte 30, serà el torn de l’escola de dansa Na Marta (10:00 a 12:55) i aniran per ordre de nivells. Al vespre (20:00), tindran lloc les actuacions de Travessia Còsmica de Gisela Creus i La bufanda d’Oriol Roca.

La primera és una peça de dansa que forma part del procés de recerca i creació del llenguatge i la poètica de la dansa. La peça, duta a terme per Gisela Creus, compta amb la col·laboració d’artistes en residència a l’Estruch, nunArt Creacions i Sala Albert Camus de Menorca. Per la seva banda, La bufanda és un espectacle de dansa i teatre que combina la paraula i el moviment per explicar una història que té com a protagonista en Jess.

El diumenge 1 de maig (11:00 a 14:00) es presentaran a la plaça Doctor Robert coreografies de diversos estils de dansa a càrrec de totes d’escoles i associacions de ball i després, es llegirà la lectura del manifest del Dia de la Dansa de mà de l’Esbart Sabadell Dansaire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...