Publicitat

[FOTOS] La cursa ‘Sabadell corre pels nens i nenes’ reuneix més de 3.250 participants en una nova jornada festiva i solidària

Els diners recaptats per aquesta activitat es destinaran, aquest any, a un projecte per humanitzar els espais de Salut Mental infantil i jivenil del Parc Taulí
La cursa ha reunit un bon nombre de famílies que han fet el recorregut passejant | (c) Petit Sabadell
MARC SABATER
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Un total de 3.252 persones han corregut avui a Sabadell per infants i, més en concret, per humanitzar i fer més agradables els espais de Salut Mental Infantojuvenil de l’Hospital Parc Taulí. La sisena cursa ‘Sabadell corre pels nens i les nenes’ ha tornat a ser un èxit i ha consolidat la seva primera posició com la cursa més massiva de la ciutat en una edició, la sisena, damunt la qual planava la incertesa meteorològica. Finalment, però, el temps s’ha comportat i el Parc Taulí ha tornat a ser una festa, no només amb els corredors i corredores sinó també amb les activitats paral·leles que s’hi han portat a terme al llarg de tot el matí com tallers de manualitats, un bar solidari, taules de ping-pong o bitlles catalanes, entre d’altres.

Els organitzadors n’han fet una valoració molt positiva, tant pel nombre de participants com per l’ambient que, un cop més, ha envoltat l’esdeveniment. “La nostra satisfacció és màxima perquè hi ha moltíssimes curses a Catalunya i reunir més de 3.000 persones es un autèntic èxit“, explicava Toni Valverde, artífex de ‘Sabadell corre pels nens i les nenes’. Com ja és habitual, al costat de runners que han participat amb esperit esportiu, l’activitat ha reunit un bon nombre de persones i famílies que han fet el recorregut, de cinc quilòmetres amb sortida i arribada al Taulí, tot passejant.

En els propers dies es concretarà la recaptació de la cursa que es destinarà a l’objectiu d’aquest any i es farà el lliurament dels diners a la Corporació Sanitària Parc Taulí. Paral·lament, els organitzadors començaran a treballar en l’edició de l’any que ve, que volen que incorpori novetats per fer evolucionar el model actual. “Sí, creiem que ha arribat el moment de fer alguna cosa diferent. El que hem fet fins ara ha funcionat sempre però té espai per algunes innovacions que sorprenguin la gent” avança Valverde. El que no canviarà, “si ells volen, clar” és la col·laboració amb “l’hospital de la nostra ciutat”. “La nostra idea és continuar ajudant”, conclou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...