Publicitat

Creu Roja reparteix joguines a prop de 2.000 infants per Nadal

La campanya ha beneficiat a gairebé mil famílies de Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze
Un dels epicentres de recollida de joguines | (c) Creu Roja Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Un total de 1852 infants en situació de vulnerabilitat de Sabadell i rodalies han rebut joguines noves aquest Nadal gràcies a la campanya ‘Els seus drets en joc’ de Creu Roja Sabadell. Unes dades lleugerament superiors a les de l’any passat, quan van poder-se beneficiar 1825 nens.

La iniciativa ha tingut el seu epicentre a la Fira de Sabadell amb la implementació d’un sistema de botiga, on les famílies han pogut escollir les joguines noves, unes 5560 entregades en total. Les joguines han estat noves, no bèl·liques, sense sexismes i amb un contingut educatiu i pedagògic.

Des de Creu Roja, es valora molt positivament l’acció, però mostra preocupació pel creixement constant de nens i nenes que es beneficien de la campanya cada any. L’any 2021 han sigut 993 famílies de Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze que s’han beneficiat d’aquesta campanya nadalenca.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies als 60 voluntaris de la Creu Roja, els Ajuntaments, La Caixa i una vintena més d’entitats que han fet aportacions econòmiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...