Publicitat

Cinc escoles bressol de Sabadell tindran aire acondicionat i aïllament tèrmic

Les actuacions es duran a terme a les escoles bressol de Can Llong, Arraona, Espronceda, Andreu Castells i Calvet d’Estrella
Nens jugant a una escola bressol | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Sabadell durà a terme diversos treballs de millora del confort tèrmic a cinc escoles bressol de la ciutat. Les actuacions, aprovades ja per la junta de govern, es duran a terme a les escoles bressol de Can Llong, Arraona, Espronceda, Andreu Castells i Calvet d’Estrella amb un pressupost de més de 222.000 euros.

El projecte incidirà en la millora de l’aïllament tèrmic, la protecció solar i la instal·lació de sistemes de bioclimatització, consistent en refredar l’aire mitjançant un procés d’evaporació natural. També es pretén posar en marxa sistemes de calor i aire acondicionat i la millora de la ventilació natural creuada d’algunes aules.

El termini d’execució serà de tres mesos per a tots els centres, ja que es vol acabar com a màxim el primer mes del pròxim curs 22-23. Tot i això, els treballs de millora de l’Escola Bressol Espronceda tindrà una durada d‘un mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...