Publicitat

Bussi, la mascota més viral

El vídeo de la presentació de la mascota de la TUS al perfil del Petit Sabadell a Tik-Tok acumula més de 116.000 visualitzacions i fins i tot la revista ‘Newsweek’ l’ha aprofitat per parlar del nou fenomen sabadellenc
La Bussi, recent estrenada, dijous passat | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

A falta de saber aconseguirà el seu objectiu d’acostar els més petits al transport públic, el que de moment sí que ha aconseguit la Bussi, la nova mascota dels busos urbans de Sabadell, ha estat convertir-se en un fenomen superviral i en la protagonista de no poques notícies en mitjans de comunicació internacionals. En bona mesura, això ha estat per la viralització del vídeo penjat al perfil del Petit Sabadell a Tik-tok, que més de 116.000 visualitzacions, més de 8.000 ‘magrada’, més de 650 comentaris i més de 2.300 comparticions:

@petit_sabadell

La Bussi és la nova mascota dels busos urbans de Sabadell. Vol acostar els més petits al transport públic. #estictokat #peratu #parati

♬ sonido original – Petit_Sabadell

Entre els comentaris, n’hi ha per tots els gustos, des dels que diuen que la Bussi és entranyable i divertida fins els que creuen que més aviat genera una mica de por. La major part de persones que han comentat el vídeo tiren de la ironia, com el cantant Lildami que escriu: “Bussi siusplau ja he pagat els 20.000€ del rescat, deixa als meus pares lliures”

El vídeo no només ha viralitzat a Tik-tok sinó també a Twitter a partir d’una piulada de l’escriptor Huw Lemmey que posa l’accent indirectament en les connotacions sexuals de la paraula ‘bussi’. La piulada ha tingut gairebé 32.000 retuits i 168.000 m’agrada:

Fins i tot, la revista Newsweek, publicada a Nova York i que és la segona en difusió als Estats Units ha aprofitat el vídeo del Petit Sabadell a Tik-tok per fer una notícia en relació al fenomen viral que ha suposat la Bussi. En la notícia, a més, han traduït —mitjançant Google Translator— el text del vídeo a l’anglès i han reproduït la fotografia de les autoritats participants, dijous passat, a la presentació de la nova mascota.

Un altre dels elements indispensables per a la viralització ha estat el vídeo de la presentació de la Bussi que Ràdio Sabadell 94.6 va penjar a Twitter i que, a hores d’ara, porta ja més de 524.000 visualitzacions:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...