Publicitat

NADAL 2021

Tot a punt per a rebre l’Ambaixador dels Reis i els Carters Reials a Sabadell

L’Ambaixador arriba el dia de Sant Esteve al migdia per instal·lar-se a la Casa Duran i enviar els seus Carters Reials a tres altres punts de la ciutat
L’Ambaixador, en la seva arribada a Sabadell l’any 2019 | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sabadell ja ho té tot a punt per rebre, d’aquí a dos dies, l’Ambaixador de Ses Majestats els Reis d’Orient i els Carters Reials que l’acompanyen per recollir les cartes que els nens i nenes de la ciutat volen adreçar a Melcior, Gaspar i Baltasar. Els punts oficials de lliurament de cartes seran la Casa Duran, on s’instal·larà l’Ambaixador el dia de Sant Esteve; LaSala Teatre, el Centre Cívic de la Creu de Barberà i l’estació del Trenet del Parc Catalunya, on hi haurà els Carters a partir del dia 27.

Sa Eminència l’Ambaixador arribarà a la ciutat novament de la mà de Sabadell Comerç Centre. En concret, la seva arribada està prevista pel dia 26 al migdia (12.00) en un acte a la plaça de Sant Roc en què el rebrà l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i altres representants municipals. L’Ambaixador vindrà acompanyat pels seus emissaris i per la comitiva de vespes i vehicles 600 sortirà al balcó de l’Ajuntament per dir unes paraules.

La tarda del dia de Sant Esteve, després de descansar del viatge fins a Sabadell, l’Ambaixador obrirà el seu campament a la Casa Duran. Només hi podran accedir, però, les famílies que tinguin cita prèvia. Les reserves es van obrir fa uns dies i es van exhaurir ràpidament. Amb tot, des de Sabadell Comerç Centre recomanen estar pendents de la web de reserva per si es registren anul·lacions i es poden alliberar algunes de les cites.

Per als Carters Reials, en canvi, no caldrà cita prèvia. Els infants podran visitar els ajudants de l’Ambaixador cada tarda de 17.30 a 20.00, excepte el dia 31, quan l’horari serà de 17.00 a 19.30. Els dies 1 i 2 de gener també hi seran al matí, de 12.00 a 14.00.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...