Publicitat

Arriba la setmana del Teatre Sant Vicenç amb activitats especials

A més de les activitats teatrals programades, el dissabte 22 es farà la tradicional excursió matinal per l’antic terme de Sant Vicenç
Teatre Sant Vicenç | (c) Petit Sabadell
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

El Teatre Sant Vicenç de Sabadell està de festa. A partir del dilluns 17, se celebrarà la setmana Sant Vicenç amb activitats culturals durant tota la setmana.

El dilluns 17 de gener a les 21h Xavi Duch, actor sabadellenc, donarà el tret de sortida amb l’espectacle d’improvisació Impro Side Story. Les entrades es poden adquirir en línia al web de l’equipament i tenen un preu de 5€.

La següent obra serà l’Escenari Boig divendres 21 de gener a les 21 h. Tothom qui vulgui podrà pujar a l’escenari i sorprendre al públic amb una coreografia, cançó, recital… Cal apuntar-se prèviament en aquest formulari de Google Docs.

Com és tradició, dissabte 22 de gener, Sant Vicenç, es farà una excursió matinal per l’antic terme de Sant Vicenç a les 9 h. Al vespre, es durà a terme la Missa de Sant Vicenç i a les 22 h es representarà el Xou, l’espectacle escrit i dirigit pels alumnes més grans del Taller de Teatre. Per a inscriure’s cal apuntar-se a la llista penjada al vestíbul del Teatre.

La setmana s’acabarà el diumenge 23 de gener es durà a terme un torneig de pàdel, començarà a les 9h al Club Pàdel Sabadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...