Publicitat

Anna Santos, alumna d’Il·lustració de l’Escola Illa, serà l’autora del cartell del Vet Aquí Sabadell 2023

La vuitena edició del Festival de Contes de Sabadell es portarà a terme de l’11 al 15 de maig i inclourà una gran matinal festiva a la plaça del Doctor Robert
Anna Santos, al centre, amb els guanyadors dels dos accèssits i els membres de Caravàs | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Anna Santos, alumna de segon curs d’Il·lustració a l’Escola Illa, serà l’autora del cartell de la vuitena edició del Vet Aquí Sabadell (VAS), el festival de contes de la ciutat. La seva creació de Santos ha guanyat el concurs que l’Associació Caravàs, impulsora del Festival, i l’Escola Illa organitzen cada any per definir la imatge gràfica de la iniciativa. Santos veurà com el seu cartell serveix per promocionar el VAS i per inspirar la resta de materials de difusió. A més s’endurà un xec per valor de 100 euros per invertir en material de belles arts.

El jurat del certamen, integrat per membres de Caravàs i professorat de l’ Illa es va reunir la setmana passada per escollir el cartell guanyador i també els dos accèssits, que s’han endut les creacions de Marc Moreno i Pedro López. L’elecció culmina un procés que va començar fa uns mesos amb una reunió amb l’alumnat, en la qual —a més de qüestions tècniques— la rondallaire Sherezade Bardají va exemplificar la filosofia del VAS amb una petita sessió de contes per a adults.

Coincidint amb l’Aplec de la Salut

El 8è Vet Aquí Sabadell es portarà a terme aquest any de l’11 al 15 de maig, és a dir, el cap de setmana de l’Aplec de la Salut. L’Associació Caravàs l’ha triat amb la intenció que la seva iniciativa es consolidi al costat de la festivitat local de forma que, fins i tot, algun dels actes previstos als respectius programes pugui ser compartit. “És un cap de setmana que es considera dolent perquè molta gent aprofita per marxar, però Sabadell és una ciutat de més de 200.000 habitants i creiem que hi ha espai per a totes les opcions possibles”, explica Susagna Navó, presidenta de l’entitat organitzadora.

El VAS23 s’obrirà  amb una sessió de narració oral a càrrec de Jordina Biosca al Saló del Teatre Principal. Serà el tret de sortida d’una proposta que, com és habitual, inclourà sessions de contes per a totes les edats, de nadons a adults, al costat d’altres activitats per a divulgar i posar en valor l’art de la narració oral. No hi faltaran activitats ja tradicionals com la sessió de contes per als infants de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Parc Taulí o els Contes en 7 minuts, una marató oberta a tothom a La Llar del Llibre.

Una de les novetats d’aquest any serà Vet Aquí la Festa, una matinal plena d’activitats relacionades amb la narració oral que tindrà lloc el diumenge 14 de maig a la plaça del Doctor Robert, al Centre de Sabadell. Els participants hi trobaran sessions de contes, un espai de lectura i un racó de joc lliure, entre d’altres, a més d’un final de festa amb l’animador sabadellenc Carles Belda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...