Publicitat

‘Aladí’, el nou musical de la Joventut de la Faràndula, s’estrena amb entrades gairebé exhaurides

L’espectacle veu la llum dos anys després del previst degut a l’aturada del projecte per la pandèmia de covid-19
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

La Joventut de la Faràndula estrena aquest cap de setmana un nou musical de creació pròpia. Es tracta d’Aladí, la versió farandulera d’un dels contes de Les mil i una nits amb text de Míriam Vila, música d’Oriol Padrós, coreografies de Montse Argemí, de l’Escola de Dansa Bots; i direcció de Joan Bta. Torrella i Míriam Vila. La proposta es podrà veure al Teatre la Faràndula en sis funcions per a les quals ja no queden pràcticament entrades: abans d’aixecar el teló ja se n’han venut més de 4.500.

És una bona mostra de l’expectativa que ha despertat un muntatge que no només s’ha fet esperar sinó que, a més, vista la taquilla, també és molt esperat pel públic. L’estrena d’Aladí estava prevista pel maig de 2020 però, lògicament, tant els assajos com les funcions es van haver de suspendre degut a la situació sanitària. Finalment, amb la progressiva tornada a la normalitat, fa uns mesos es va poder reprendre la preparació i la maquinària farandulera ha anat guanyant velocitat en vistes a l’estrena d’aquest proper dissabte, 14 de maig.

Un viatge a Àgrabah

Aladí és una versió lliure del conte més conegut de Les mil i una nits. L’espectacle trasllada els espectadors al cor de la ciutat d’Agrabah, on Aladí aconseguirà la llàntia meravellosa i alliberarà el geni que viu al seu interior i que, en agraïment, li concedirà tres desitjos. Tot plegat després de salvar la princesa Jasmine d’un venedor del mercat que li vol tallar la mà.

Com és norma de la casa, l’espectacle és una producció pròpia des de zero, començant pel text i acabant pels onze temes que Padrós ha composat expressament per a l’ocasió. La producció destaca per una escenografia de gran envergadura —catifa voladora inclosa—, un vestuari amb més de 150 vestits i un repartiment amb més de 70 actors i actrius de totes les edats.

L’espectacle està protagonitzat per Eric Alés, en el paper d’Aladí; Cristina Fabero com a Jasmine; Llorenç Costa com a Geni; i David Medina com a Jafar, el malvat visir reial. Després de les sis funcions previstes per als propers dos caps de setmana, la proposta es podrà torna a veure la propera temporada de la Joventut de la Faràndula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...