Publicitat

NADAL A SABADELL

La gran afluència de públic desborda l’estrena de ‘Somriu al Nadal’

L’espectacle nadalenc de la plaça Sant Roc ha hagut d’afegir un passi extra degut a l’allau de persones que no s’han volgut perdre l’estrena
Comparteix aquesta notícia

L’estrena de l’edició 2022 de Somriu al Nadal, l’espectacle nadalenc que dona vida als personatges que en les darreres setmanes s’han anat descobrint al Calendari d’Advent, s’ha desbordat de públic fins al punt que, davant l’allau de persones que no se’l volien perdre, s’ha hagut d’afegir un passi extra a l’única funció prevista inicialment per avui. Les 350 cadires col·locades a la plaça del Doctor Robert no han estat suficients per encabir tothom en una única sessió. Una hora abans de l’inici de la representació el nombre d’espectadors a la cua ja superava amb escreix aquesta xifra, cosa que ha fet decidir els organitzadors a afegir aquest segon passi. A les 700 persones que l’han vist degudament assegudes s’hi han de sumar, però, les moltíssimes més que han optat per veure-ho des del perímetre del recinte.

Somriu al Nadal es representarà cada dia en diferents ocasions fins el 4 de gener, preparant l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Sabadell. De fet, el muntatge el protagonitza una estrella que cau del cel i a qui els personatges del Calendari i tots els infants i famílies de la ciutat hauran d’ajudar per tal que torni a pujar i, d’aquesta forma, pugui guiar Melcior, Gaspar i Baltasar fins a la ciutat. L’espectacle, escrit per Míriam Vila, està fet en base a petites escenes que es van alternant en les diverses funcions, de manera que pràcticament mai és igual. A més tant avui, l’estrena, com els dies 28 (Sants Innocents). 31 (Cap d’Any) i 4 de gener (últim dia) els espectacles seran especials i incorporaran trames que no es podran veure en cap altra ocasió.

Aquest és l’horari en què podreu veure Somriu al Nadal:

  • 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener a les 11, 11.45, 12.30, 17.45, 18.30, 19.15 i 20.00
  • 31 de desembre, a les 11, 11.45, 12.30, 17.45 i 18.30
  • 1 de gener, a les 17.45, 18.30, 19.15 i 20.00

L’estrena d’aquesta tarda encara no ha deixat veure una de les grans sorpreses d’aquest any. De fet hi ha dos personatges nous que encara no han debutat. En aquesta segona temporada, la proposta incorpora, a més, noves situacions i nous temes musicals composats per Xasqui Ten.

Somriu al Nadal mobilitza una setantena de persones, entre actors i tècnics. Els personatges els interpreten David Medina, Marcel Castillejo, Núria Frutos, Sergi González i Cristina Barbero, que repeteixen de l’any passat. Al repartiment s’hi afegeixen aquest any Ivet Segura, una actriu de nomes 10 anys, Llorenç Costa i Pol Riera. L’espectacle compta també amb la participació dels alumnes de l’escola de dansa KMY Studio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...