Publicitat

700 alumnes de primària aprenen a nedar amb el programa municipal Els Primers a l’Aigua

22 centres educatius sabadellencs han participat al programa durant tot l’any
Alumnat de primer de primària del programa Els primers a l’aigua | (c) Ajuntament de Sabadell
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Més de 700 alumnes de primer de primària han après a nedar correctament amb el programa municipal Els Primers a l’Aigua durant aquest curs 21-22 que ha fet la seva última sessió la setmana passada de les 30 celebrades.

L’objectiu principal és que els més petits de primària aprenguin a nedar sota la supervisió de professionals especialitzats. El programa també s’ha enfocat en millorar les habilitats motrius bàsiques, adquirir hàbits saludables i higiènics i fomentar l’aprenentatge dins del medi aquàtic.

La programació s’ha repartit durant tot el calendari escolar i s’han dut a terme a les instal·lacions esportives del Club Natació Sabadell Montcada i Can Llong, i les piscines Municipals Joan Serra. En l’última sessió, els i les participants van fer diferents jocs per a demostrar tots els aprenentatges que havien assolit i les famílies van poder constatar la seva evolució.

En finalitzar el programa, tots els centres educatius han rebut un informe de valoració de cada alumne. Els Primers a l’Aigua tornarà a posar-se en marxa amb l’inici del pròxim curs escolar, amb la participació de les mateixes escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...