Publicitat

600 jugadors i jugadores participen al Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell aquests dies

El dissabte 10 de desembre tindrà lloc les finals de cada categoria
Categoria infantil femenina del Basquetpia Sabadell | Instagram de Bàsquetpia
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Gairebé 600 jugadores i jugadores de categories Mini i Infantil ja s’estan disputant el trofeu del Topbàsquet Ciutat de Sabadell. El Torneig va començar el dijous 8 i finalitzarà el dissabte 10 de desembre amb les finals de cada categoria. La competició està organitzada pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana de Bàsquet.

Topbàsquet ha tornat a reunir equips internacionals i nacionals, sense oblidar els principals clubs catalans. Enguany, torna a participar el Team Mazovia (Polònia) que intentarà defendre el títol aconseguit l’any passat. A més, el certament reuneix les formacions de planters de clubs ACB com el FC Barcelona, Joventut de Badalona i el CB Girona. En total, hi competeixen 46 equips d’una trentena de clubs diferents i la participació sabadellenca també hi és present amb el Sabadell Bàsquet Vallès, la Fundació Sant Nicolau i el Basquetpia Sabadell.

El format és l’habitual amb 16 equips mini masculina, 12 en infantil i 10 i 8 en la femenina. Les finals es jugaran el dissabte 10 de desembre a partir de les 11.30 en categoria Mini i les 12.45 en Infantil, al Pavelló Nord. Els resultats, classificacions i estadístiques es podran seguir al web Topbàsquet.

La competició, aparador del gran treball formatiu

El Torneig és un aparador per ensenyar la gran labor formativa que realitzen els equips de bàsquet per arribar a l’excel·lència competitiva. La competició mini i infantil masculina s’ha consolidat com una de les més importants i els torneigs femenins van evolucionant cap a formats més competitius. La presència d’equips d’elit tant internacionals com del país, fan d’aquesta cita esportiva, una de les més esperades de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...