Publicitat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Programació infantil i familiar Rambla del Turisme

Dissabte 14 maig

Plaça Doctor Robert

Edats recomanades:

Preu: Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

Benvinguts i benvingudes a la Rambla del Turisme 2022. Unes quantes agències de viatges de Sabadell s’han unit per fer-se escoltar davant l’administració i donar-se a conèixer a la ciutadania i promocionar la cultura viatgera i el comerç de proximitat. Així han omplert d’activitats per a tots els públics durant tot el dissabte 14 de maig a la plaça Doctor Robert.

Us deixem apuntades quines són les infantils. Podeu consultar les altres aquí.

Els tallers infantils amb temàtica de viatge es faran pel matí de 11:30 a 13:00 perquè després serà la presentació del projecte Rambla Turisme. Més tard, seguiran els tallers al mig dia fins la tarda (13:00 al 20:00). Els Jocs del món serà de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 20:30.

D’espectacles hi haurà una gran varietat. L’espectacle ‘Contes dibuixats‘ encetarà la festa (11:00 a 12:00) i després, ‘La Maleta que sona’ de la companyia Fefe i Cia (16:00) que explica la vida d’una maleta que va omplint amb la brossa que troba mentre passeja per les platges del seu poble.

Més tard, serà el concert instrumental de la Banda juvenil Bufaruts de l’Escola de Música de la Creu Alta (20:00) i a continuació ‘La Risa Bonita’ de Che Sudaka i el concert d’Afaanboko per tancar la jornada.

Durant diverses sessions, estarà disponibles Jocs del món, on tota la família podrà aprendre sobre formes d’entreteniment de tots els racons de la Terra. Serà de 12 a 14 i de 18 a 20.30.

Mostra els detalls

Data:
Dissabte 14 maig
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Plaça Doctor Robert
Plaça doctor robert + Mapa de Google