Publicitat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Portes obertes a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

Diumenge 15 gener - 10.00 - 13.30

Aeroport de Sabadell

Preu: Activitat gratuïta sense inscripció / 9,00€ Entrada Museu

Una de les coses que diferencia Sabadell de la resta de ciutat del voltant és l’existència de l’Aeroport. De tant en tant, si mires al cel veuràs avionetes entrant i sortint. La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya està emplaçada en el recinte, on disposa de tres hangars per emmagatzemar, restaurar i, si és possible, posar en vol les aeronaus que constitueixen la seva col·lecció i que es podran veure al Jardí Museu d’Aeronàutica de Catalunya, per fi en construcció.

Durant tot l’any, l’entitat organitza mensualment portes obertes a l’Aeroport amb diferents activitats per conèixer el món de l’aeronàutica. El programa que se segueix és el següent:

  • 10.00 Accés lliure a l’exposició d’aeronaus (Gratuït)
  • 10.15-12.30 Visites guiades al Museu Aeronàutic de Catalunya (De pagament)
  • 11.00-13.30 Exhibició operativa a terra i en vol de les aeronaus clàssiques (Gratuït)
  • 13.30 Clausura de l’exposició (Gratuït)

Si voleu visitar el Museu Aeronàutic de Catalunya el dia de PAC Obert és necessari reservar l’entrada de forma anticipada i indicar Nom, Cognoms i DNI de tots els visitants, tot omplint el formulari. L’entrada general és de 9€ , la reduïda de 3€ i els menors de 10 anys, entren gratis.

IMPORTANT: Les places de l’autobus llençadora són limitades. La reserva d’entrades per visitar el Museu Aeronàutic de Catalunya el dia de PAC Obert comporta el compromís d’estar al punt de trobada 15 minuts abans que la hora de reserva. El punt de trobada s’informarà en el correu electrònic de confirmació de la reserva. En cas de no estar present 15 minuts abans, es donarà la reserva per anul·lada i no es garanteix que hi hagi disponibilitat de places per les següents hores per visitar el museu.

Mostra els detalls

Data:
Diumenge 15 gener
Hora:
10.00 - 13.30
Series:
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya
Telèfon:
937 12 42 73
Correu electrònic:
info@fpac.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Aeroport de Sabadell
Carr. de Bellaterra, s/n
Sabadell, Barcelona 08205
+ Mapa de Google
Telèfon:
913 21 10 00
Visualitza el lloc web de Recinte