Publicitat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Recurring Event Event Series: Exposició ‘Casa!’

Exposició ‘Casa!’

9 juny 2022 - 15.30 - 20.30

Biblioteca dels Safareigs

Preu: Activitat gratuïta

Casa! és una exposició itinerant i interactiva que reflexiona sobre el concepte de casa en la literatura infantil i juvenil. Es tracta d’una mostra promoguda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) que podeu veure a la Biblioteca dels Safareigs, a la Creu Alta, fins el 16 de juny.

Hi reflexionareu sobre les cases com a espai habitat i com a espai simbòlic, construccions d’abans, d’ara i de demà, d’aquí i d’allà. Però també sobre aquelles cases que no tenen forma de casa, cases que volen, cases que suren, les ‘no-cases’. I les que són casa per un temps limitat, provisionals i potser compartides, més enllà del recer de la família i la llar. Totes elles habiten els llibres i els seus personatges les ocupen i s’hi relacionen, les transformen i les fan seves.

Perquè tots tenim dret a un habitatge i a tots ens agrada sentir-nos “com a casa” però… què és realment una casa? La mostra obre la porta al joc i a la reflexió sobre el concepte de ‘casa’ per recórrer totes les seves estances i racons. I indagar sobre tot allò que ens fa sentir i viure aquest espai, físic o simbòlic, que ens representa i ens guarda.

Mostra els detalls

Data:
9 juny 2022
Hora:
15.30 - 20.30
Series:
Cost:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Biblioteca dels Safareigs
c. Papa Pius XI 165
Sabadell, 08208
Telèfon:
93 717 53 43
Visualitza el lloc web de Recinte