Publicitat

Els millors llibres per celebrar les Festes

Nena llegint el dia de Nadal | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

D’aquí a pocs dies arriben les vacances d’hivern amb el Nadal i el Reis d’Orient! Això vol dir que tindrem més temps lliure per llegir i ensenyar als Reis que no deixem de banda la lectura. Amb aquesta filosofia, la Isabel Roca, l’especialista en literatura infantil i juvenil de La Llar del Llibre, ens ha preparat un recull de novetats per treure tot el suc a les Festes gaudint d’històries, aventures, coneixements i personatges diversos. Perquè, ja ho sabeu, llegir és imprescindible per créixer!

Gallinari. L’enciclopèdia definitiva. 
Autora: Barbara Sandri
Editorial: Andana

Descobreix el meravellós món de les gallines! Amb aquesta bella enciclopèdia, podràs conèixer les característiques de les gallines i descobrir fascinants detalls i curiositats sobre elles.

Un món de mots. Més de 250 paraules per descubrir!
Autora: Émilie Lapeyre
Editorial: Combel

Un recull actual de mots quotidians en un llibre tot cartró amb més de 250 paraules bàsiques per descobrir. Cada doble pàgina presenta un àmbit de l’entorn proper dels nens i les nenes, i els convida a observar-lo i a conèixer-lo millor mitjançant unes preguntes per motivar-los.

No miris a dins!! Compte!! Pot haver-hi… monstres!
Autor/a: Rosie Greening / Stuart Lynch
Editorial: Brúixola

Estàs preparat per investigar als diferents llocs de la casa? T’hi atreveixes? Doncs, a què esperes! Diverteix-te aixecant les solapes i tocant els monstres peluts que hi ha amagats per tot arreu!

Mira per la finestra!
Autor: Kateria Gorelik
Editorial: Baula.

Us agradaria guaitar dins les cases? En aquest llibre teniu un munt de finestres per fer-ho! Però, compte!, potser no tot és el que sembla…

Paisatges del món
Autor/a: Marisa Morea
Editorial: Estrella Polar

Un llibre gegant (34x45cm!) per descobrir els diferents hàbitats del planeta recomanat per a totes les edats.

La joia interior
Autor/a: Anna Llenas
Editorial: Lumen

Tots naixem amb una joia al nostre interior. És el nostre ésser, el nostre jo vertader, la nostra essència, el més preuat que tenim. Però a mesura que anem creixent, el món ens anima a mirar cap enfora i no pas cap endins, cap a les nostres necessitats, emocions, sentiments…

El cercle
Autor/a: Míriam Tirado / Joan Turu
Editorial: El Cep i la Nansa

El Cercle és un conte per tractar la diferència com una cosa natural i inherent a la vida, així com el conflicte.

Un nen molt estrany 
Autor: Ricardo Alcántara / Albert Asensio
Editorial: Joventut

Els seus Companys de classe no jugaven amb ell. El deixaven de banda i deien que era un nen molt estrany. Intentaven provocar-lo, però en Pol mai s’empipava. “El meu pare és mag”, els deia. Fins que van decidir seguir-lo, disposats a descubrir el seu secret.

Petons
Autor: Marta Comín
Editorial: Zahorí

Els peixos, les abelles i fins i tot les serps ho saben: un petó és una forma meravellosa de mostrar afecte. Per celebrar, per jugar, per dir-nos bona nit…

Benvingut, nou món!! Idees per protegir el planeta
Autor/a: Anna Miracle / David Acebo
Editorial: Zahorí

T’has aturat mai a pensar-hi? La manera com vivim i fem les coses està maltractant el planeta, i les conseqüències per a la Terra són evidents.

A cau d’orella
Autor/a: Elisa Molina / Marta Costa
Editorial: El cep i la nansa

Un conte per deixar de cridar. Pau i la seva família (els seus pares i la seva germana petita) aprendran que és possible no cridar quan s’enfaden entre ells o amb els altres.

Et necessitem. Els animals et demanem ajuda per no desaparèixer del planeta
Autor/a: José Luís Gallego / Xavier MacPherson 
Editorial: Galera

Un bon planeta per als nens. Uns bons nens per al planeta. Onze espècies amenaçades d’extinció t’indiquen com pots col·laborar en el teu dia a dia per evitar la seva desaparició.

Construccions animals
Autor/a: Emilia Dziubak
Editorial: Flamboyant

I si us diguéssim que al regne dels animals s’hi poden trobar mestres de l’arquitectura, projectistes, enginyers de primer nivell i hàbils constructors?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Altres notícies que et poden interessar...