Publicitat

Més de 1.900 alumnes de Primària participaran en tallers per fomentar la metodologia STEAM

En total es portaran a terme 71 tallers entre el 17 i el 30 de novembre per a la Setmana de la Ciència
Taller d’STEAM a nens de cicle superior de primària | Cedida
AINHOA SANTIN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Quasi 2.000 alumnes de Primària de diverses escoles de Sabadell duran a terme tallers per fomentar la metodologia STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) aprofitant la celebració de la Setmana de la Ciència 2021. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que forma part d’un projecte d’innovació pedagògica a desenvolupar durant dos cursos escolars. Les sessions seran d’una hora fins al 30 de novembre.

Les activitats programades combinaran coneixement i experimentació amb diversió, per tal d’incentivar l’esperit crític, creativitat i interès vers la ciència i la tecnologia de l’alumnat. La iniciativa també posarà l’accent en la formació del professorat. Els tallers es realitzaran a tots els nivells d’educació Primària de les escoles Can Deu, Espronceda, la Floresta, Gaudí, Joan Sallarès i Pla, la Romànica, Miquel Carreras, Roureda i Torreguitart.

ELs alumnes de cicle inicial podran gaudir de la ‘Gimcana STEAM’. En aquesta experiència s’enfrontaran per equips a reptes per conèixer el significat del terme STEAM. Per altra banda, l’alumnat de cicle mitjà desenvoluparà el taller ‘STEAM pel Medi Ambient’, tot creant un dispositiu per detectar la manca d’aigua al substrat de les plantes. Per últim, amb ‘Electro-Robots’ els i les joves de cicle superior treballaran el funcionament de les màquines i l’electricitat a través de la construcció de robots de material reciclat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...