Publicitat

Més de 130 participants al VI Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància que elPetit celebra a Sabadell

Cap de setmana d’intensa activitat del Festival a la ciutat amb cinc espectacles diferents i ‘elPetit als Jardinets’
‘Bajau’, de la companyia catalana Ponten Pie | Cedida
REDACCIÓ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Un total de 130 professionals del sectors de les arts i l’educació participen aquest cap de setmana en la sisena edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la (primera) Infància que se celebra a Sabadell en el marc del Festival elPetit. Per bé que la trobada es pot seguir en modalitat online, la majoria dels inscrits han optat per l’opció presencial, de forma que seran a Sabadell fins diumenge a la tarda per participar en aquesta iniciativa orientada al debat i al treball en xarxa. Les persones inscrites procedeixen de 19 nacionalitats diferents i la majoria d’activitats es portaran a terme a l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El programa de l’Encontre inclou conferències sobre temes com la digitalització de les arts escèniques i les noves formes de presentar treballs artístics per als més petits o un debat sobre el panorama internacional del sector el clau de postpandèmia, entre d’altres. A més, els assistents coneixeran els processos creatius de diferents espectacles inclosos al programa d’elPetit i aniran al Mercat de les Flors, als teatres de Sabadell i a la Patronal de Sant Quirze del Vallès per veure-hi algunes de les propostes.

Entre els participants en l’Encontre hi haurà els membres del Comitè Internacional de de l’Association Internacionale du Théâtre pour l’Enfance et la Jeuneusse (Assitej), que aprofita la celebració d’elPetit per fer a Sabadell una de les seves trobades anuals.

Propostes artístiques

La celebració de la trobada professional d’elPetit convertirà Sabadell en la capital del festival, organitzat per laSala, el Centre de Creació d’Arts per a les Famílies amb seu a la ciutat. L’Encontre s’aprofitarà per dur a terme l’anomenat elPetit als Jardinets, una petita festa amb tres propostes artístiques als Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Es tracta de l’espectacle Söns, de la companyia Pels més Menuts; de la instal·lació de narració oral Contes a dos metres, de l’espai de creació Tantàgora; i del taller Fibres vegetals, del Colectivo Terrón. Les tres propostes es podran gaudir en cinc torns al llarg de tot el dia, per bé que dos dels torns ja tenen les entrades exhaurides.

Artísticament, elPetit viurà aquest cap de setmana un moment especial amb l’estrena d’Univers, el primer espectacle per a la primera infància de la companyia sabadellenca Engruna Teatre. Serà dissabte a la tarda a l’Estruch i les entrades ja estan exhaurides. Les altres propostes sabadellenques del Festival per a aquest cap de setmana són Bajau, de la companyia catalana Ponten Pie; Nius, dels també catalans CreaMoviment; Natanam, de la companyia andalusa DA.TE Danza i mOts premières dels francesos Ak Entrepôt.

2 Comentaris

  1. Quasibé tot el que llegim, dieu “les entrades ja estàn exhaurides…”. Per fer propaganda dels espectacles i de les activitats, la informació es correcta i te la seva finalitat, però de cara a la pràctica de pares, mares, àvis i acompanyants dels nens, serveix de ben poc.

    1. Hola Montserrat, moltes gràcies pel teu comentari. En qualsevol cas, totes les activitats que apareixen en aquesta notícia estan publicades a l’agenda del Petit Sabadell de fa dies. Et recomanem que la visitis regularment per no perdre’t res: https://petitsabadell.cat/agenda/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...