Publicitat

ESTRENA AL FESTIVAL ELPETIT

La companyia sabadellenca Engruna Teatre estrena ‘Univers’ al Festival elPetit

El projecte de la companyia sabadellenca està adreçat a nens de fins a 2 anys i s’estrenarà el dissabte 20 de novembre a l’Estruch
‘L’Univers’ | (c)
AINHOA SANTÍN
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

L’experiència immersiva Univers de la companyia sabadellenca Engruna Teatre veurà la llum per primer cop aquest proper dissabte, 20 de novembre, a l’Estruch Fàbrica de Creació. L’estrena del projecte s’emmarca dins d’elPetit, el Festival d’Arts per a la Primera Infància que organitza laSala. De fet aquest centre de creació d’arts per a famílies amb seu a la ciutat és el coproductor de l’espectacle, en el qual hi ha col·laborat també la coreògrafa sueca Dalija Acín.

Univers és una proposta artística en la qual l’experimentació sensorial i la vivència de l’infant són l’eix central. Els petits espectadors tindran l’oportunitat d’interactuar amb objectes de diferents formes, mides i textures tot simulant els elements de l’espai mentre les actrius proposaran jocs per afavorir que els nadons experimentin amb l’entorn. Individus, cossos, objectes, que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat.

La poesia visual, el moviment i la música en directe són els pilars fonamentals de la instal·lació. “La plasticitat dels objectes, els colors i tonalitats, els materials i el disseny de la il·luminació creen un entorn ideal per a l’infant, un univers gran per algú molt petit” destaca la creadora i actriu de la companyia Anna Farriol.

Cada una de les persones que es trobin en aquell espai i en aquell moment precís esdevindran protagonistes de l’experiència, que culminarà amb una instal·lació final basada en l’art cinètic, formada per tres mòbils immersius de grans dimensions que acabaran penjats de l’espai creant una galàxia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...