Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Nova sessió de 'Cinema amb Nadons' a l'Imperial

(c) Interferències Culturals (c) Interferències Culturals (c) Interferències Culturals (c) Interferències Culturals
Imprimir
Data
dijous
01
gener
de 1:00h a 1:00h, Cinemes Imperial
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Sovint convertir-se en pares significa una aturada de la vida cultural: problemes per combinar horaris, trobar un familiar o un cangur que es quedi amb els nens, poques instal·lacions adaptades als més petits... A més de veure plegats una pel·lícula d’estrena, sense preocupar-se de destorbar amb sorolls i interrupcions, a Cinema amb Nadons, pares i mares poden intercanviar impressions sobre la maternitat i la paternitat, interactuar amb altres persones que viuen la mateixa situació i conèixer propostes que la ciutat els ofereix.

Les sessions tenen lloc el primer divendres de cada mes, a les quatre de la tarda, L'entrada és gratuïta per als nadons i per als adults el preu és inferior a les tarifes habituals de cap de setmana. Les projeccions s'adapten a les necessitats de pares i nadons: amb la col·laboració dels Cinemes Imperial es controlen els nivells de llum i de so de la sala. Els pares només han de seure, relaxar-se i gaudir amb els seus nadons dels millors films. I també disposen de zones habilitades per poder canviar els bolquers i per deixar els cotxets, cadiretes i accessoris.

Anar al cinema és molt més que seure i veure una pel·lícula, com es pot fer cada dia davant de la televisió. Anar al cinema és l’emoció de compartir amb els altres la vivència en primera persona, la immersió en la màgia del cinema i les seves històries, el flux vital que viatja de l’espectador fins a la pantalla i a l’inrevés.

En aquest cas, a més, podeu triar la pel·lícula que es projecta (d'entre totes les de la cartellera) a través de la pàgina del cicle a Facebook

Organitza
Organitzat per:
Interferències Culturals
Lloc
Cinemes Imperial
Plaça de l'Imperial 4
Sabadell
Preu Preu no facilitat
EDATS
edat
0
edat
1
edat
2
edat edat edat edat edat edat edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015